Sikkerhet

Under en nyfødtfotografering skal alltid barnets sikkerhet og velvære være den høyeste prioritet. Uansett hvilken fotograf du velger til å fotografere din nyfødte – bruk en fotograf som tar sikkerheten til babyen alvorlig!

Det er viktig å merke seg at for flere av de typiske nyfødtbildene som «baby i foreldres hender» eller stillinger der babyen tilsynelatende blir løftet opp eller henger i luften så er dette enten en illusjon eller et sammensatt bilde! Dette gjelder også bilder der babyen støtter hodet sitt på hendene.  I alle positurer er det viktig at man er obs på stillingene til babyen, og passer på luftveiene. Temperaturen i studio er også viktig, både at det er varmt nok til bildene man tar uten klær og at det ikke blir for varmt om man pakker inn babyen.

Gjennom Stand-In-Baby har jeg blitt kurset i sikker posering og generell sikkerhet for babyer i studio slik at du kan være forvisset om at din mest dyrebare skatt er i gode hender.

Bilder tatt av den nyfødte er et minne du vil sette pris for alltid. Nyt din erfaring, og ikke vær redd for å si ifra hvis du har noen tvil i det hele tatt ang. sikkerheten til din baby! Velkommen til en hyggelig – og trygg – fotosession!

Vil du vite mer eller booke en session?

KONTAKT MEG